12 augustus 2012

De pups zijn inmiddels 2 weken en 3 dagen oud, en tjongejonge wat groeien ze hard! Gina had een beetje moeizame start na de bevalling maar daar was gelukkig al snel niets meer van te merken en ze is ontzettend goed voor haar puppy’s. Gina krijgt 2x per dag een speciaal papje als oppepper. Dat papje bestaat uit 2 eetlepels kwark, +/- 30 ml. Lactol, een vloeibaar vitamine- en mineraalsupplement en een handje puppybrokken. Er is in de afgelopen 2 weken veel gebeurd. De nageltjes van de pups zijn geknipt; dat is wat vriendelijker voor Gina. Ze kreeg al behoorlijke krassen op haar buik en tepels van het ‘dauwtrappen’ als de pups liggen te drinken.

Op donderdag 9 augustus waren de pups precies 2 weken oud, we hebben ze toen gewogen en voor het eerst ontwormd. Sommige ondergingen het heel gedwee maar er waren er toch ook een paar bij die al probeerde te protesteren.

Ook hebben we besloten dat pupje Oranje beschikbaar blijft voor onze kennel. Dit pupje zal gaan wonen bij Mike en Naomi. Pupje Oranje heet dus vanaf nu Zoë; en voluit Amazing Attitude of Staffalicious.

Ook zijn er inmiddels al 3 pupjes die een roepnaam hebben gekregen van hun toekomstige baasjes.Zo heet pupje Rood vanaf nu Lana, pupje Roze heet Missy en pupje Aqua heet Jagger.Dit houdt dus in dat alleen pupje Geel, Paars en Blauw nog beschikbaar zijn, en dat zonder te adverteren.

Published by