15 september 2012

Nog een paar dagen dan zal de eerste pup ons alweer gaan verlaten; ze zijn nu 7 1/2 week oud. Het wordt langzaamaan tijd om afscheid te nemen zodat ze de wereld kunnen verkennen. Soms is het een behoorlijke drukte in de kamerkennel, ze kunnen soms echt wel lelijk doen tegen elkaar dan
gaat het stoeien over in vechten en dan hopen we maar dat ze elkaar heel laten. Gina kan er maar slecht tegen dat ze soms zo tekeer gaan. Gelukkig kunnen de puppy’s even later weer lekker tegen elkaar aan in slaap vallen. We halen regelmatig 2 of 3 puppy’s om de beurt uit de
kamerkennel zodat ze dan los in de kamer lopen en dan is het voor Gina ook leuk om met ze te spelen. Ook nemen we, als we Gina en Pepper uit gaan laten, steeds 1 puppy mee naar buiten zodat ze al een beetje aan de geluiden van het verkeer en aan het lopen aan een riempje kunnen wennen.
Afgelopen zondag is Master Blasters Chef d’Oevre ofwel Willem ofwel de vader van de puppy’s op visite geweest samen met zijn baasjes Wendy en Mark.

Gina en Willem hebben heerlijk door de tuin gerend en gespeeld met z’n 2-en, Wendy heeft uitgebreid puppy’s geknuffeld maar ook Willem heeft zijn kroost uitgebreid bekeken, besnuffeld en gekust; zo leuk om te zien!

Published by