18 Januari 2016

Afgelopen zaterdag zijn de pups weer gewogen en ontwormd. Alle pups wegen nu meer dan 2 kilo! Ze vinden de brokkenpap en vleespap dan ook heel lekker; de een moest net wat meer aansturing hebben om te beginnen met eten terwijl juist bij een ander de rem erop moest want die at anders veel te veel. Maar ze beginnen het stuk voor stuk te begrijpen; eten rustiger en stoppen nu ook , vol is vol.

Staand aan de melkbar

Het weekend was erg druk en gezellig, veel toekomstige baasjes hebben ‘hun’ pup weer kunnen knuffelen. We hopen dat we een mooie overeenkomst kunnen maken voor pupje Bruin; maar omdat dit goed doorgesproken en er goed over nagedacht moet worden kunnen we hier nog geen uitsluitsel over geven. Alle partijen moeten in deze tevreden zijn en ook hier geldt dat de liefde voor de pup het belangrijkste is! Maar er staan zelfs mensen voor in de rij! Dus pupje Bruin gaat ongetwijfeld een goed thuis krijgen! Ook voor pupje Geel waren mensen erg enthousiast maar noodlot bepaalde anders; het toekomstige baasje was ongelukkig gevallen en ziekenhuis, gips en een lang en onzeker herstel heeft hen doen besluiten om af te zien van de pup. Helaas! Maar ook voor dit mooie meisje geldt dat het allemaal goed komt! Al onze pups gaan altijd best wel een eind weg wonen, van de kust tot aan de Duitse grens en van Noord-Holland tot België. Stiekem hoop ik dat pupje Geel een beetje in de buurt mag blijven. Maar uiteraard is het belangrijkste dat ze een liefdevol forever home mag krijgen!.

De dagelijkse bezigheden staan eigenlijk alleen maar in het teken van de honden wat natuurlijk zo hoort en heerlijk is! Ondanks de griep die mij nu toch echt te pakken heeft moeten er puppy-maaltijden worden gemaakt, de puppyren moet worden uitgesopt en geregeld foto’s worden gemaakt!
Ook Gina en Daisy willen eten en moeten meerder keren worden uitgelaten! Gina krijgt maar liefst 5x per dag te eten want ze bgint nu toch wel mager te worden. Maar de pups gaan vaker en vaster voer krijgen dus vanaf nu gaat Gina hopelijk weer een beetje aankomen en langzaamaan weer in shape komen! Er moet natuurlijk ook veel worden geknuffeld en gespeeld. Het is druk maar het is de meest fantastische dagtaak die er is!!!Gelukkig is Ruud heel veel thuis want deze tijd van het jaar ligt zijn werk redelijk stil en helpt hij mee maar ziet en geniet er ook meer van. En wat het huishouden betreft……de belangrijkste dingen gebeuren maar strijken en ramen zemen; ach dat kan best even wachten. Daisy voelt zich af en toe wel een beetje achter gesteld en wil dan heerlijk eigenwijs even niet luisteren of ze dringt zich op terwijl we met de pups bezig zijn. Ze houdt alles in de gaten en is erg lief voor ze. Ondertussen pikt ze soms wel het puppyspeelgoed. Ze sloopt het niet maar verzamelt het op haar eigen bed, gek Deesebeest!

Published by