24 februari 2014

We zijn al op de helft van onze puppytijd! De pups zijn alweer 4 weken oud en zijn voor de 2e keer ontwormd. Met dagelijks wegen zijn we gestopt toen de pups 2 weken oud waren maar dat is natuurlijk wel noodzakelijk wanneer ze ontwormd moeten worden! De pups wegen nu tussen 1450 en 2000 gram. Saar is nog steeds de kleinste maar de ze loopt overal voorop! Ze liep als eerste op 4 pootjes en kroop als eerste uit de werpkist en nu ze allemaal heerlijk de ruimte hebben in de puppyren, want de werpkist hebben we inmiddels weer schoongemaakt op zolder staan, staat het kleinste dametje gewoon wederom als eerste, rechtop tegen de tralies bij de uitgang van de ren. Een pittige tante! Maar ook de andere pups doen het super, ze hebben zo af en toe speelkwartier en dan kunnen ze elkaar al echt uitdagen en trekken ze kleine wiebelige sprintjes, soms proberen ze al te blaffen en te grommen en kijken dan verwonderd op, het is heerlijk om naar te kijken.

Gina is supergoed voor haar kroost maar vindt het zo nu en dan ook wel weer tijd om eens even lekker in de tuin te ravotten! Ook ‘grote zus’ Daisy vindt de pups reuze interessant en komt steeds vaker in de ren even van dichtbij snuffelen. Als Daisy later dit jaar haar eerste nestje mag gaan krijgen dan ziet het ernaar uit dat ook zij een goede moeder wordt.

Er wordt ook heel veel geknuffeld; door familie en vrienden, door grote en kleine mensen en natuurlijk door de puppybaasjes. De keuzes, die soms toch nog lastig te maken vielen, zijn gemaakt en iedereen is helemaal blij met hun nieuwe gezinslid!
Ook hebben alle baasjes hun pup al een roepnaam gegeven;


ZIZOU – KODA – JACK – DJAILY – NICO – SAAR – RAMBO

Published by