24 maart 2014

En toen waren er nog maar 4! Inmiddels hebben we afscheid genomen van Rambo, Nico en Zizou. Net als met mensen is het met een nest puppy’s ook zo dat je met de een meer een klik hebt dan met de ander en dan is het dus ook niet gek dat je bij de een meer moeite hebt met afscheid nemen dan bij de ander; en zoals ik al voorspeld had……ik heb het niet geheel droog kunnen houden. Het ga jullie goed en wij wensen Rambo, Nico en Zizou en hun baasjes heel veel geluk, gezondheid en vooral veel liefde toe!

Tot onze grote verassing is er bij de baasjes van Rambo een paar weken eerder dan gepland een babyjongetje geboren. Bij deze nogmaals van harte gefeliciteerd. We hopen dat jullie deze drukke tijd goed door zullen komen en dat jullie van zowel zoon als pup volop kunnen genieten.

De afgelopen week hebben we heerlijk met de honden buiten op het gras of op het terras gespeeld. Het weer was ons dan ook goed gezind! Bijna allemaal vonden ze het leuk om door de tunnel, die ik had neergelegd op het gras, heen te lopen en soms zelfs te rennen. Het was leuk om te zien wie er voorzichtig was en wie er soms onverwacht ineens als een dolle doorheen renden. Rambo en Nico hebben een ontwormingtabletje meegekregen en de rest is door ons voor de 3e keer ontwormd; zoals verwacht zonder problemen, braaf het pilletje geslikt in een balletje vers vlees.

Uiteraard heb ik weer veel foto’s gemaakt; zo ook nog foto’s van de zusjes en de broertjes. De zgn. 8 weken foto’s voor op de website zijn iets eerder genomen om zo toch nog een volledig beeld van alle honden te krijgen. Ze zijn er niet minder leuk om!

De zusjes
De broertjes

Published by