25 augustus 2012

De tijd vliegt, de pups zijn alweer 4 weken oud en ze groeien allemaal goed!Ze wegen nu allemaal tussen de 1600 en de 2100 gram. We hebben nogmaals hun nageltjes geknipt en ze zijn voor de 2e keer ontwormd. Afgelopen week hebben we de werpkist weg gehaald en nu lopen de pups heerlijkvrij te dartelen in de puppyren. Ze stoeien met elkaar, dagen hun mama uit en de interesse naar speelgoed begint ook te groeien.
Toen de pups 3 weken oud waren zijn we al begonnen met bijvoeren van pap gemaakt van Lactol met rijstebloem. Wat een puinhoop (HAHAHA) maar ze vonden het heerlijk! Binnen een paar dagen konden we de pap al vermengen
met geweekte Greenheart brokjes. Alle pups hebben inmiddels tandjes en krijgen 4x per dag te eten; 2x per dag geweekte brokken en 2x per dag vleespap, gemaakt van Carnibest vers puppyvlees met lauw water. Het ’toetje/slokje om weg te spoelen’ krijgen ze van Gina. Ook pupje Paars heeft nu een naam en zal Asta gaan heten. Pupje Blauw heeft nog geen naam maar wel nieuwe baasjes. Alleen pupje Geel wacht nog op een nieuw baasje…. De komende 2 weken zijn we allebei vrij en gaan we heel erg genieten van onze 7 heerlijk kleine mini staffies.

Published by