26 januari 2013

Inmiddels zijn de puppy’s uit het A-nest een half jaar oud en wordt het tijd voor een update op de website. We zijn heel blij dat we geregeld mailtjes of berichtjes via Facebook of WhatsApp en foto’s krijgen. Zo blijven we toch een beetje betrokken bij Missy, Lana, Asta, Yellie, James en Jagger. Zoë zou gaan wonen bij onze zoon en schoondochter maar door zeer verdrietige omstandigheden kwam ze al na 2 weken bij ons logeren. Na een aantal weken en goed overleg hebben we besloten dat ze bij ons zou blijven wonen. Wie weet komt er in de toekomst een beter moment en gaat er alsnog een pup bij Mike en Naomi wonen……. Zoë heet nu Daisy!

We hebben de laatste maanden niet stil gezeten want Daisy heeft haar puppycursus afgerond en een certificaat ontvangen. Ook zijn we naar de Stafford Times geweest in oktober waar Daisy onverwacht toch mee mocht doen; eigenlijk was ze 2 weekjes te jong maar ze kreeg wel een ‘veel belovend’ in de babyklasse (3-6 mnd). Gina mocht nog net meedoen in de jonge hondenklasse (tot 24 mnd) en kreeg een ‘zeer goed’. Twee weken later was de SBTCN clubmatch daar mocht Daisy nog niet meedoen maar daar kreeg Gina haar eerste ‘UITMUNTEND’! Op 20 januari hebben we met Gina en Daisy meegedaan aan het Brabants Rashonden Festival waar we 2 prachtige rozetten en een vaantje scoorden. Gina kwam uit in de open klasse en kreeg een prachtig keurrapport met wederom een ‘uitmuntend’! Daisy kwam uit in de babyklasse en kreeg een ‘veel belovend’ en werd beste baby!

De afgelopen weken hebben we volop in de sneeuw gespeeld maar we zijn druk bezig om een invulling te geven aan de puppydag die we willen organiseren op zondag 26 mei. Uiteraard hopen we alle puppy’s uit het A-nest samen met hun baasjes op die dag te zien. De uitnodigingen zullen over enkele weken volgen……

Published by