9 september 2012

Er is weer genoeg gebeurd om even over te schrijven; inmiddels zijn de pups ruim 6 weken oud en zijn ze gechipt door mevr. I. Hamoen van de Raad van Beheer en ingeënt en gecontroleerd door dierenarts Tineke Brouwer van DAP Benschop. Ze hebben dus ook hun 1e autoritje gehad!
Onze 2 weken ‘vakantie’ zijn omgevlogen, we hebben alle tijd gehad voor de puppy’s maar we zijn alleen niet zo uitgerust…… Nog een krappe 2 weken dan zullen ze ons alweer gaan verlaten, ik moet er nog niet aan denken…… Pupje Blauw heeft inmiddels ook een naam en zal (hopelijk) gaan luisteren naar: James! Omdat alle pups nu ook gechipt zijn is uiteraard hun stamboomnaam ook bekend. Wij hebben er voor gekozen om de pups een dubbele naam mee te geven, beginnend met dezelfde letter. Dubbel vonden we leuk omdat Gina ook een dubbele naam heeft: Pure Perfection of Red Passion. Het is voor ons het eerste nest dus beginnen we met de letter A.
Adorable Angel of Staffalicious
(Roze = Missy)
Attractive Amore of Staffalicious
(Geel = nog beschikbaar)
Amber Afternoon of Staffalicious
(Rood = Lana)
Amusing Answer of Staffalicious
(Paars = Asta)
Amazing Attitude of Staffalicious
(Oranje = Zoë)
Adonis Amadeus of Staffalicious
(Blauw = James)
Ambitious Amigo of Staffalicious
(Aqua = Jagger)
De pups spelen met mooi weer in de buitenren of om de beurt samen met Gina lekker in het gras. Ze krijgen steeds meer praatjes en stoeien en vechten soms flink met elkaar en met Gina maar dan worden ze soms wel even terecht gewezen door mama Gina.

Published by